sell-034-ap-Center - NOVAAGENCY

Към съдържанието
Оферти
    
ОФЕРТА № S-034

ПРОДАВА
апартамент
133 кв.м
етаж - 4/5

гр. СОФИЯ
Идеален Център

цена 239 000 евро


 
Предлагаме за продажба изключително светъл и просторен апартамент в ТОП ЦЕНТЪР с голям потенциал и невероятна панорама към църквата  'Св. Георги'  на бул.'Патриарх Евтимий'  - само на метри от метростанция НДК и пешеходната зона на бул.'Витоша'  - в аристократична сграда на ул.'Княз Борис I' и ул. 'Хан Аспарух'.
Височина на таваните - 2,87 метра. Жилището е с два входа, площта му по нотариален акт е 133 кв.м, без прибавяни квадратури на балкони, прилежащи мазе - 11 кв.м. и таван - 13 кв.м, и идеални части от общите части на сградата.  Има и идеални части от земята върху, която е построена сградата.
Етажът е 4-ти над партер, над апартамента има жилищен етаж, а над него тавански етаж.
Разпределение: входно антре; коридор;  две непреходни спални, едната от които с балкон; кухня с балкон, отворена към хол с квадратура над 50 кв.м. (в който, от коридора има врати, а в хола има прозорци за обособяване на още една преходна спалня); просторна баня и самостоятелна тоалетна.
Подобрения - нова PVC дограма, стени на шпакловка и латекс, под на ламинат. Отопление от ТЕЦ и нова камина в хола. Сервизните помещения са за ремонт.
Стоманобетонна сграда само с 10 апартамента, без асансьор, но с полегато стълбище.
Има възможност за закупуване на имота с банков кредит.
За контакт: Нели Костова +359 888 566 196, Станимир Костов +359 885 377 606
Свържи се сега:


             
Назад към съдържанието