Апартаменти под наем - NOVAAGENCY

Go to content
Под наем
 
3-стаен апартамент

София
жк Сухата река
112 кв.м.

400 евро

3-стаен апартамент

София
жк. Овча купел-1
90 кв.м.

670 лева

3-стаен апартамент

София
жк Изток
98 кв.м.

500 евро

2-стаен апартамент

София
Медицинска академия
69 кв.м.

340 евро

3-стаен апартамент

София
кв. Манастирски ливади
68 кв.м.

450 евро

2-стаен апартамент

София
кв. Манастирски ливади
75 кв.м.

650 лева

4-стаен апартамент

София
кв. Бояна
176 кв.м.

840 евро

Created with WebSite X5
s.kostov@novaagency.eu
Back to content